T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - Şehit Jandarma Komando Er Bahri Avcı Mesleki Eğitim Merkezi

Şehit Jandarma Komando Er Bahri Avcı Mesleki Eğitim Merkezi

Telefon
2243427026
Belgegeçer
2243427026
WEB
https://bahriavcimem.meb.k12.tr
Adres
Yiğitler Mh. Otosansit Sanayi Sitesi B 21.Sk. No2 Yıldırım / BURSA
Vizyon
1-Öğrencilerimizin tamamı eğitim kurumunu sevsin 2-Eğitim kurumunda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. 3-Eğitim kurumumuzda, hem öğretenler (Öğretmenler ve işletme usta öğreticileri) hem de öğrenenler birbirlerini öğrenmesine birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. 4- Eğitim kurumumuzda her işletme sahibi, usta öğretici ve veli , öğrencisine gerekli olan bilgilerin verildiğini bilsin. 5-Eğitim merkezimiz çalışanları gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlar. 6-Eğitim merkezimizin öğrencileri kendilerine güvensinler. 7- Eğitim merkezimizde herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalısın. 8-Eğitim merkezimiz teknolojiyi sadece takip eden değil, teknolojiyi ilerleten hale gelsin. 9-İlgili olduğu çevrenin ilgi merkezi haline gelerek daha çok rehberlikte bulunsun. 10-Eğitim merkezimizde eğitici ve sosyal faaliyetler artarak devam etsin 11- Eğitim merkezimiz bulunduğumuz ilin değil ülkemizin seçkin merkezi haline gelsin.
Misyon
Biz değişik öğrenim seviyelerine sahip öğrencilerin aralarında hiç bir fark olmayacak şekilde öğrenmelerini sağlamak , onların işyerlerinde sahip oldukları becerileri geliştirmek, bu becerilerini tamamlayacak gerekli mesleki bilgilerle beraber, bir insanın sahip olmak mecburiyetinde bulunduğu kültürel bilgileri vermek, iyi yönde davranış değişiklikleri meydana getirmek , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak , belli bilgi ve beceri birikimi bulunan işletme sahiplerine teknoloji gelişiminde rehberlik etmek üzere varız.
Başarılar
Öğretmen :38
Öğrenci :1231
Derslik :15
Konferans Salonu :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :5
Müzik Sınıfı :4
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :785
Öğretim Şekli :Gündüz,Normal eğitim
Saatler
Başlama saati: 08.15 Bitiş Saati: 18.40
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
yok
Ulaşım
MEVLANA MAHALLESİNDEN HAREKET EDEN D/2-A OTOBÜS DURAĞI OKULUN ÖNÜNDEDİR. OTOSANSİT METRO İSTASYONUNDAN YÜRÜYEREK OKULUMUZA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. HACI İBRAHİM ALTAN CAMİNDEN HAREKET EDEN 24, YİĞİTLER MAHALLESİNDEN HAREKET EDEN 24/D, TERMİNALDEN HAREKET EDEN 91, 91/G İSABEYDEN HAREKET EDEN D/6 SİTELERDEN HAREKET EDEN D/6-A OTOBÜSLERİ İLE KESTEL GÜRSU MİNİBÜSLERİ OKULUN 200 METRE ALTTARAFİNDAKİ ANKARA CADDESİNDEN GEÇMEKTEDİR.
Servis Bilgisi
YOK
Yerleşim Yeri
OTOSANSİT SANAYİ SİTESİ B21 SOKAK NO:2 YILDIRIM / BURSA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İLÇE MERKEZİNE 6 KM İLMERKEZİNE 9 KM
Kontenjan Bilgileri
Taban-Tavan Puan Bilgileri
YOK
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
İMEP devam etmektedir.
Yazdır